interiør folie

Inden for bil dekoration kan vi klare det meste om det er montering af en lille sticker på kofangeren eller om det er en hel vogn park i et firma der skal have nye firma reklamer på samt indpakning af biler og mc hvis man ønsker en fed og speciel farve som andre ikke har.

Faneblad interiør folie

Med CoverStyl dekorationsfolier, kan du skabe noget helt nyt, enten som blikfang eller som en opgradering af noget eksisterende. Dekorationsfolierne er slidstærke, strukturerede, brandhæmmende, certificerede, hygiejniske, miljørigtige, æstetiske og kan formes.

Du kan skabe noget unikt i butikker, showrooms, på messer, kontorer, elevatorer, hoteller, skibe og steder du ønsker skal fremstå ekstraordinære. Du kan vælge mellem mere end 350 designs indenfor træ, sten, marmor, stof, læder, metallic, glitter og standard farver.

Dekorationsfolier kan monteres på bordplader, podier, displays, stole, døre, skabe, køkkener, interiør på både/hoteller/restauranter, messestande, udstillinger, vægge, gulve, lofter, elevatorer m.m. Med designfolie undgår du larm, støv, byggerod, nedetid og får en holdbar løsning til en mindre investering. De folier der ligner beton, ser ud og føles som beton, de der ligner træ, marmor, læder, glitter osv ser ud og føles som det de skal ligne.

Upcyckling

Udover at bruge dekorationsfolier som smart interiør design, kan du også bruge det til Upcyckling. Upcyckling er en trend hvor du tager noget eksisterende, opgraderer det, så du igen er glad for det og har fået noget nyt og mere tidssvarende. Det kan være et bord, skabe, vægge, stole, gulve, interiør på skibe, i elevatorer og andre steder hvor der er overflader der trænger til noget nyt.

Upcyckling er genbrug og godt for miljøet, men efter montering med dekorationsfolie, kan du ikke se det ikke er nyt. Du bruger noget eksisterende men forfiner det, gør det tidssvarende og lækkert, gør det nyt og up to date.

Dit personlige præg
Med dekorationsfolie kan du sætte dit personlige præg i din virksomhed, for dine kunder eller derhjemme.

Info

Bøgeskovvej 142 5540 Ullerslev
Tlf.: 53 57 63 57
CVR nr.: 37761087

Kontakt

Tlf.: 53 57 63 57